ts

За Нас

История на фирмата:

Цилков ООД е създадена през 1997г. в гр. Карлово, стар и красив град, разположен в южното подножие на Стара планина, в самия център на страната. Фирмата започва дейността си като производител на дезодоранти за тоалетни чинии и влажни кърпички по поръчка на по-големи фирми и постепенно утвърждава собствено име на пазара. И днес голям процент от производството на фирмата e базирано на продукти с Private Label. През 15те години на своето съществуване ние сме натрупали ценен опит, което ни позволява днес да предлагаме на нашите клиенти конкурентноспособни и висококачествени продукти.

Дейност на фирмата:

Цилков ООД специализира в пакетирането и производството на козметични продукти и продукти за битова химия. Фирмата разработва и произвежда широка гама от мокри кърпички за еднократна употреба. Цилков ООД разработва, произвежда и пакетира различни видове кремове, балсами, шампоани и други течни продукти. Фирмата също пакетира прахообразни продукти в опаковка за еднократна употреба. Цилков ООД произвежда тоалетни блокчета в твърда и течна форма, продукти за почистване на офис техника и комплекти за депилация.

Ние сме гъвкави от гледна точка на развитието на нови продукти в и извън сферата на досегашните ни продукти. Предлагаме разнообразно и висококачествено пакетиране включващо сашета от различни видове еднослойни, двуслойни и трислойни фолиа, туби както и разнообразни видове дисплеи. Имаме възможността да работим с различни видове крепова хартия и нетъкан текстил. Размера на сашетата и вместимостта им са съобразени с желанието на клиента.

Нашата мисия:

Най-важният аспект в дейността на фирмата е поддържане на високо качество на своите продукти и поддържане на добри отношения със своите партньори.